Hvem er jeg

Jeg er 37 år og bor i Lystrup sammen med min kone og mine to børn. Jeg arbejder til daglig som lærer på Ellevangskolen i Aarhus. Her underviser jeg i musik, dansk, historie og geografi – primært i udskolingen.

Jeg kommer oprindeligt fra Holstebro, hvor jeg i mange år modtog undervisning på byens musikskole i slagtøj, trommesæt og klaver. Desuden sang jeg i Holstebro Kirkes Kor. Som elev på musikskolen og som korsanger har jeg desuden medvirket i koncerter i ind- og udland. På den måde fik jeg både en klassisk og en rytmisk grunduddannelse, som jeg stadig bruger i mit arbejde som musiklærer og klaverlærer. Derud-over fik jeg en masse erfaring med sammenspil og det at stå på en scene.

I min fritid har jeg altid beskæftiget mig med musik. Det har mest været som trommeslager i forskellige bands, men også som pianist. For tiden spiller jeg trommer i bandet Springsteen Jam i Aarhus. Derudover bruger jeg tid i mit lille hjemmestudie, hvor jeg komponerer min egen musik ved hjælp af musikprogram-mer til computeren.

Thomas Budolfsen- logo

Den rytmiske klaverskole, v. Thomas Budolfsen